Moskee Tawhid

Inschrijving studiejaar 2020

De procedure voor het aanmelden is als volgt:

  1. Men dient allereerst het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.
  2. Na het inschrijven ontvangt men per e-mail automatisch een inschrijvingsbevestiging (controleer je ongewenste emails/spambox) 
  3. Vóór de start van de opleiding ontvangt men een mail met daarin alle benodigde informatie voor de eerste les. Lees uw mail goed door!
  4. Tenslotte vindt de start van de opleiding in-shaa’-Allaah plaats.

Moge Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa ons allen leiden naar hetgeen Hem subhaanahu wa-ta3aalaa tevreden maakt.

De profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam heeft gezegd:
“Voorwaar, wie een weg kiest waarin hij naar kennis zoekt, Allaah zal (hem) daarmee een weg naar het paradijs geven. En voorwaar, de engelen zullen hun vleugels laten neerdalen vanwege hun tevredenheid met degene die kennis vergaart. En voorwaar, degenen die zich in de hemelen en op de aarde bevinden en de vissen in de zee vragen voor hem om vergiffenis. En voorwaar, de waarde van een geleerde tegenover die van de aanbidder, is de waarde van de volle maan die in de nacht schijnt tegenover de rest van de planeten. En voorwaar, de geleerden zijn de erfgenamen van de profeten. De profeten hebben namelijk geen ‘Dienaar’ of ‘Dirham’ nagelaten, maar hebben kennis nagelaten. Voorwaar, wie dat grijpt, hij heeft een overvloedig aandeel gegrepen.”

Ook heeft de profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam gezegd:
“Het vergaren van kennis is een verplichting voor elke moslim.”

Open chat
Assalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,
Waar kunnen we u mee helpen?