Moskee Tawhid

Chart / Donatie

Toon uw dankbaarheid aan Allah door het geld waarmee Hij jou heeft begunstigd uit te geven voor een van Zijn huizen. En denk niet dat jouw rijkdom afneemt door een bijdrage aan de moskee te geven. Het zorgt juist voor een toename en het behoud ervan, zoals onze geliefde profeet (salla Allahoe alaihi wasalaam) heeft gezegd; “Geld (eigendom) neemt nooit af door het geven van sadaqa.” (Moeslim).

De profeet, Vrede Zij Met Hem, zegt in dit geval het volgende: “Een ieder die een goede Sunnah in de Islam heeft geïntroduceerd, krijgt de beloning daarvoor en ook de beloning voor het feit dat anderen dit navolgen, zonder dat er iets van de beloning van diegene die de Sunnah navolgen afgaat”

مَّثَلُ ٱلَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمۡوَٰلَهُمۡ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنۢبَتَتۡ سَبۡعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنۢبُلَةٖ مِّاْئَةُ حَبَّةٖۗ وَٱللَّهُ يُضَٰعِفُ لِمَن يَشَآءُۚ وَٱللَّهُ وَٰسِعٌ عَلِيمٌ

“De gelijkenis van degenen die hun bezittingen op de Weg van Allah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel die zeven aren voortbrengt, in iedere aar zitten honderd graankorrels. En Allah vermenigvuldigt voor wie Hij wil en Allah is Alomvattend, Alwetend.”
De Koran – Soerah (2) al-Baqarah [aayah 261]

 

Door ondertekening van dit formulier geeft u, tot wederopzegging machtiging, toestemming aan Stichting Islamitische Hulp en Belangen Centrum, Moskee Tawhid om middels automatische incasso een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens donateurschap. Het bedrag maandelijks van uw rekening worden afgeschreven.

Wij verzoeken u derhalve onderstaande machtiging in te vullen.

 

U kunt het geld ook overmaken via uw bank, gebruik hiervoor de onderstaande gegevens:

Rekeningnummer: NL17INGB0001271384
Tnv: Stichting Islamitische Hulp en Belangen Centrum, Moskee Tawhid
Omschrijving:    Donatie 

Open chat
Assalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,
Waar kunnen we u mee helpen?