Moskee Tawhid

Wie zijn wij?

 

Team Educatie is een groep ambitieuze jongeren binnen moskee Tawhid die zich bezighoudt met het organiseren van diverse activiteiten. Onze hoofdtaak is het bieden van islamitische lessen waarbij men de grondbeginselen en kernwaarden van de Islam leert. Hiernaast houdt Team Educatie zich bezig met het organiseren van studiedagen met islamitische onderwerpen, jongerenavonden en recreatieve uitjes. Tijdens al onze activiteiten worden de islamitische normen en waarden in acht genomen.

De profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam heeft gezegd:
“Voorwaar, wie een weg kiest waarin hij naar kennis zoekt, Allaah zal (hem) daarmee een weg naar het paradijs geven. En voorwaar, de engelen zullen hun vleugels laten neerdalen vanwege hun tevredenheid met degene die kennis vergaart. En voorwaar, degenen die zich in de hemelen en op de aarde bevinden en de vissen in de zee vragen voor hem om vergiffenis. En voorwaar, de waarde van een geleerde tegenover die van de aanbidder, is de waarde van de volle maan die in de nacht schijnt tegenover de rest van de planeten. En voorwaar, de geleerden zijn de erfgenamen van de profeten. De profeten hebben namelijk geen ‘Dienaar’ of ‘Dirham’ nagelaten, maar hebben kennis nagelaten. Voorwaar, wie dat grijpt, hij heeft een overvloedig aandeel gegrepen.”

Ook heeft de profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam gezegd:
“Het vergaren van kennis is een verplichting voor elke moslim.”

Team Educatie zet zich belangeloos in voor de gemeenschap en staat graag voor jou klaar. Voor vragen of opmerkingen kan men terecht via educatie@moskeetawhid.nl
Ons kan je bereiken via het onderstaande nummers:

Whatsapp: 06-86443164 (broeders)
Whatsapp: 06-86327436 (zusters)

Open chat
Assalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,
Waar kunnen we u mee helpen?