Moskee Tawhid

Update Koran en Arabische lessen voor kinderen

Beste broeders en zusters,
In het komende leerjaar 2022/2023 zullen InshaAllah zowel door de weeks als op zondagen lessen worden gegeven aan onze kinderen in Moskee Tawhid.

Lessen op dinsdag, donderdag en vrijdag:

Vwb deze dagen wordt georganiseerd door een paar enthousiaste ouders. De inschrijving verloopt via genoemde ouders door een app te sturen naar 0642215142.
Er is nog plek voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar. Helaas zijn de klassen voor andere leeftijden vol.

Lessen op zondagen:
Vanwege veel belangstelling is Moskee Tawhid momenteel druk doende om ook op zondagen Arabische en Koran lessen te organiseren. We hopen binnenkort hierover jullie meer informatie te geven. Houd onze website in de gaten voor evt inschrijving.

Inschrijven Tawhid kidsDe procedure voor het aanmelden is als volgt:

  1. Men dient allereerst het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.
  2. Na het inschrijven ontvangt men per e-mail automatisch een inschrijvingsbevestiging (controleer je ongewenste emails/spambox) 
  3. Vóór de start van de opleiding ontvangt men een mail met daarin alle benodigde informatie voor de eerste les. Lees uw mail goed door!
  4. Tenslotte vindt de start van de opleiding in-shaa’-Allaah plaats.

Moge Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa ons allen leiden naar hetgeen Hem subhaanahu wa-ta3aalaa tevreden maakt.

De profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam heeft gezegd:
“Voorwaar, wie een weg kiest waarin hij naar kennis zoekt, Allaah zal (hem) daarmee een weg naar het paradijs geven. En voorwaar, de engelen zullen hun vleugels laten neerdalen vanwege hun tevredenheid met degene die kennis vergaart. En voorwaar, degenen die zich in de hemelen en op de aarde bevinden en de vissen in de zee vragen voor hem om vergiffenis. En voorwaar, de waarde van een geleerde tegenover die van de aanbidder, is de waarde van de volle maan die in de nacht schijnt tegenover de rest van de planeten. En voorwaar, de geleerden zijn de erfgenamen van de profeten. De profeten hebben namelijk geen ‘Dienaar’ of ‘Dirham’ nagelaten, maar hebben kennis nagelaten. Voorwaar, wie dat grijpt, hij heeft een overvloedig aandeel gegrepen.”

Ook heeft de profeet salla-llaahu 3alayhi wa-sallam gezegd:
“Het vergaren van kennis is een verplichting voor elke moslim.”

Open chat
Assalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,
Waar kunnen we u mee helpen?