Moskee Tawhid

De Koran lessen

Heeft u altijd de Koran willen leren memoriseren op de juiste manier? Dan is dit uw kans!

De Koran is de basis van de Islam, de wet in ons leven, het licht van ons hart en de troost van onze ziel. Het is de eerste bron waar bewijzen, oplossingen en wijsheden worden gehaald. Het in bezit zijn van de Koran is het in bezit zijn van kennis.

Oethmaan Ibnoe cAffaan overlevert dat de Profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd: “De beste onder jullie is degene die de Koran leert en verder onderwijst.” (al-Boekhaari)
Wilt u tot deze gezegende groep mensen behoren? Schrijft u dan in voor de Koran lessen!

Het doel van deze lessen is het memoriseren van de Koran en het op een correct wijze kunnen reciteren van de Soewar met de juiste Tajweed. De lessen worden gegeven door imaam Mohamed Abdullah die klaar staat om u te ondersteunen en te begeleiden.

🎉Wegen succes van de nog lopende 1ste les hebben wij besloten om een nieuwe klas te starten. De lessen zullen bestaan uit 2 modules het 1ste uur word ahkem Tajweed(regles van het reciteren) uitgelegd en het 2de uur staat in het kader van memoriseren. De lessen zullen dit jaar duren tot juni en in shaa Allah gaan we in september weer verder.

In shaa Allah starten we 6 januari met de Koran lessen voor zowel broeders & zusters, zuster gaan de lessen volgen door middel van live camera beelden en hebben de mogelijkheid om via microfoon vragen te stellen.

Aanmelden
Inschrijven voor de Koran lessen

De lestijden zijn als volgt:
Vanaf 16:30 t/m 18.30 uur

Kosten
De kosten zijn € 50,00 per student per jaar. (wat neerkomt op 5 maanden les)

Open chat
Assalaamu 3alaikum wa-rahmatu-llaahi wa-barakaatuh,
Waar kunnen we u mee helpen?